ECONOMIA EN COLORS

ECONOMIA EN COLORS

-5%
16,90 €
16,06 €
IVA incluido
Disponible
Editorial:
ROSA VENTS
Materia
Estudios Económicos
ISBN:
978-84-15961-97-0
Páginas:
296
Encuadernación:
Rústica
Dimensiones:
150x230 mm
-5%
16,90 €
16,06 €
IVA incluido
Disponible

Divertida, pròxima, entenedora, diferent... Així és l'economia quan en parla un comunicador carismàtic, algú que fa que l'economia deixi de ser gris plom i s'ompli de colors. Xavier Sala i Martín demostra que l'economia enganxa, que no és llunyana i abstracta i que és present en la nostra vida quotidiana.

Després de l'èxit del programa del televisió Economia en colors, Sala i Martín ha volgut ampliar en aquest llibre el contingut de cada capítol amb més informació, més detallada i amb una anàlisi més profunda. Cada capítol comença amb una història que planteja un enigma econòmic, segueix una excursió per un dels vuit camps de l'economia, que ens permet anar descobrint conceptes i anècdotes curioses, i acaba amb una conclusió que intenta resoldre l'enigma inicial.

Així, a Economia en colors, Sala i Martín explica els secrets dels economistes, els trucs que es fan en la borsa i les estratègies de les empreses, i també es pregunta què vol dir ser ric, com es té una idea, què vol dir «innovar», en què consisteix el capital humà, quina és la història dels diners, i moltes coses més, tot per acostar l'economia al carrer.

Perquè l'economia, com les americanes de Xavier Sala i Martin, és plena de colors.

Otros libros del autor

 • ÉS L´HORA DELS ADÉUS?
  XAVIER SALA I MARTÍN
  Amb un estil directe, clar i contundent, Sala i Martín ens fa una radiografia magistral de quina ha estat la situació econòmica i política dels darrers anys i de quin pot ser el futur de Catalunya.Totes les preguntes que ens fem sobre la possible independència queden més que contestades en aquestes pàgines. Un llibre imprescindible per a tots els que avui es pregunten si...
  Disponible

  16,90 €16,06 €

 • DONCS JO HO VEIG AIXÍ
  XAVIER SALA I MARTÍN
  Disponible

  17,90 €17,01 €

 • ECONOMÍA LIBERAL PARA NO ECONOMISTAS Y NO LIBERALES
  XAVIER SALA I MARTÍN
  Disponible

  8,95 €8,50 €

Formas de Pago